Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• нз не съм ползвал технород ама като чета във форума мн ги хвалят
    alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
    Fiat punto GT in progress ~200hp

Comment

• абе то у форума много прехвалени неща има ама накрая се оказва че само цената им е голяма.
      точка

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
        абе то у форума много прехвалени неща има ама накрая се оказва че само цената им е голяма.
        Ти лично карал ли си със такива?
        АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• я споделете наистина кой от кои носачи е доволен , че аз още съм с оригиналните обаче заради тая дупка ще трябва и носач да сменям ... нещо се разлопал десния
          sigpic
          33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
          Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• с оригиналните и до сега са били здрави така ли ? да кажем че си 2000г .. това са 12 год .. което е мега мн .. за носачи До колкото знам оригиналните са ти ТРВ и явно са искарали прекалено мн .. Та значи добри носачи са или ТРВ или Муг според мен но аз повече ТРВ няма да сложа замина за 10 месеца а ги пазя дупките като очите си .. И технород казват че са добри ама виж по горе има и някои недоволни колеги и от тях

Comment

• Еми за Технорода мога да ти кажа левия приближава вече 62К км експлоатация и ще изкара и това лято десния се предаде на 48К км.
              АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• ами да 2000г. ми е колата аз я карам около 4 г. и преди мен е карана 1 г. във Варна т.е. общо 5 год. в BG ... значи така , като чета ще се насоча към най-ефтините поне да знам за какво ще ги сменям пак след 10-12 месеца ... пък да се надявам , че ще избутат и повече
                sigpic
                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Аз вече карам само с оригиналните,при тях проблем с шарнир несъм имал,само сменям тампоните.
                  Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                  Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                  Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                  Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                  Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• аз пък точно с шарнирите имам проблеми до ся квито и носачи да сложа там им е слабото място явно само си мисля че пазя дупките хахаха

Comment

• аз също съм още с заводските носачи и сам смянал само тампони хем е 97'г. на 200 000 км

Comment

• Колеги може ли да сложи такива свещи Шампион на Алфата ми 146 1,6ТС 97 година е.....http://axm-auto.com/index2.php?brand...=21&subcat=113 Изглеждат ми доста евтини и не знам дали ще вършат работа ?
                        Алфа Ромео 146 1,6Twin Spark 97година

Comment

• Не си купувай нито Шампион, нито Бош свещи...За този мотор или оригиналното NGK или Denso Iridium
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Колега аз исках да питам дали ще ми върши работа тоя Шампион,защото нямам пари за такива скъпи свещи,като NJK и Denso iridium за тях ми искат по 250 лева комплекта
                            Алфа Ромео 146 1,6Twin Spark 97година

Comment

• Първоначално публикувано от nikit087 Покажи съобщение
                              Колега аз исках да питам дали ще ми върши работа тоя Шампион,защото нямам пари за такива скъпи свещи,като NJK и Denso iridium за тях ми искат по 250 лева комплекта
                              Има попринцип свещи на NGK за 90лв. но са с по-малък пробег. 50 000 им дават
                              Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първоначално публикувано от nikit087 Покажи съобщение
                                Колега аз исках да питам дали ще ми върши работа тоя Шампион,защото нямам пари за такива скъпи свещи,като NJK и Denso iridium за тях ми искат по 250 лева комплекта
                                криза е малките може и шампиончета !!! може и да не ги сменяш ако не са много зле ! Големите недей шампион
                                146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
                                145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

Working...
                                X